Hibaüzenet

  • Notice: Undefined offset: 0 eval() függvényben (/chroot/home/webhelyw/harmoniaban.org/html/modules/php/php.module(80) : eval()'d code 4 sor).
  • Notice: Trying to get property of non-object eval() függvényben (/chroot/home/webhelyw/harmoniaban.org/html/modules/php/php.module(80) : eval()'d code 5 sor).

STOP TTIP!

A TTIP fő célja a transznacionális vállalatok befektetéseit akadályozó szabályozási „korlátok” megszüntetése, az óriásvállalatok profitjának növelése érdekében.

A „korlátok lebontása” lényegében a szociális ellátás, a környezetvédelmi szabályok, a munkavédelmi előírások, az élelmiszer-biztonsági normák leépítését jelenti.

A tiltakozásodat itt írhatod alá: https://stop-ttip.org/alairas

Az aláírások összesítését itt találod: https://stop-ttip.org/signatures-member-states/

 

Címcsökkenő sorrend Leírás Videó
5 aggasztó probléma a TTIP körül

5 aggasztó probléma a TTIP kapcsán

A tiltakozásodat itt írhatod alá: https://stop-ttip.org/alairas/

A nagy üzlet - TTIP (Szabadkereskedelmi Egyezmény)

Kiváló dokumentumfilm a német köztelevízióból, a tervezett EU-USA szabadkereskedelmi egyezményről, melynek rövidítése TTIP - Transatlantic Trade and Investment Partnership.

A tiltakozásodat itt írhatod alá: https://stop-...

A TTIP titka, amiről nem tudsz

Ha nem akarod, hogy róka vigyázzon a tyúkólra, írd alá: https://stop-ttip.org/alairas

Az USA végső terve a nagyvállalatok hatalmának bebetonozására (Wikileaks akták)

Miközben a pénzügyi világhatalom bizonyos eseményekre próbálja irányítani a mit sem sejtő emberek figyelmét, addig ők a háttérben olyan megállapodásokat igyekeznek kötni, amelyek célja nem a nemzetközi kereskedelem megkönnyítése, hanem a nagyvállalatok hatalmának bebetonozása. A nagyvállalatok egy olyan párhuzamos jogrendszert akarnak létrehozni, ami alapján kormányokat...

Echo Tv - Világ-panoráma: kőbe vésik a gyarmatiságunkat

A Transzatlanti Szabadkereskedelmi Megállapodás (TTIP) hatásairól. Április 18-án európai tiltakozó nap volt a készülő szerződés ellen, de a demonstrációk nem kaptak nagy sajtóvisszhangot. Egy egészen új világrend megszilárdítása van készülőben. A ki nem mondott cél: a nemzetközi nagytőke kívánja gyarmatosítani a világot, abban az értelemben, hogy olyan szabályrendszert hoz...

Kell nekünk ilyen USA-EU partnerség?

A Transzatlanti Kereskedelmi és Beruházási Partnerség (TTIP) olyan rendszer, ahol a cégek nemzetközi bírósága a nemzeti bíróságok felett áll, bármikor perelhetik a kormányokat, de a kormányok nem perelhetik őket. Mindezt egy szűk cégcsoport számára, a népek és a Föld kárára!

A tiltakozásodat itt írhatod alá: ...

Őszintén a szabadkereskedelmi egyezményekről

Bernie Sanders amerikai szenátor felszólalásában rávilágít arra, hogy kiket szolgálnak valójában a szabadkereskedelmi megállapodások.

A tiltakozásodat itt írhatod alá: https://stop-ttip.org/alairas/

TTIP: az évszázad szerződése

Az évszázad szerződéséről, amiről semmi biztosat nem tudunk. Ez a TTIP, vagyis az Európai Unió és az Egyesült Államok közötti szabad-kereskedelmi megállapodás, ami a világ legnagyobb kereskedelmi zónáját hozná létre, így komoly hatással lenne Magyarországra is.

A tiltakozásodat itt írhatod alá: https://stop-...

USA-EU Transzatlanti Kereskedelmi Megállapodás TTIP/TAFTA

A szerződés, amely a kormány helyére az óriáscégeket ülteti.

A tiltakozásodat itt írhatod alá: https://stop-ttip.org/alairas/

Világ-panoráma: az ország újabb gyarmatosítása készül

Az EU és az Egyesült Államok között formálódó szabadkereskedelmi egyezmény, amiről az emberek szinte semmit sem tudnak. Az elmúlt időszak neoliberális gazdaságpolitikájának a haszonélvezői a nagytőkés osztály próbálja bebetonozni a saját uralmát. A nagytőkés osztály abban érdekelt, hogy a nyugati világrendet, amit a demokráciával, a jóléttel, a modern gazdasággal...

Oldalak

A UCC alapján, hogyan érvényesítheted a jogaidat?

OPPT - Átláthatóság, igazság, integritás, felelősség, elszámoltathatóság

OP magyar honlap