Hibaüzenet

  • Notice: Undefined offset: 0 eval() függvényben (/chroot/home/webhelyw/harmoniaban.org/html/modules/php/php.module(80) : eval()'d code 4 sor).
  • Notice: Trying to get property 'description' of non-object eval() függvényben (/chroot/home/webhelyw/harmoniaban.org/html/modules/php/php.module(80) : eval()'d code 5 sor).

A jelenlegi pénzrendszer helyett, más értékrendszerrel és értékcsere-rendszerrel foglalkozó videók

Címcsökkenő sorrend Leírás Videó
A pénz nélküli Ubuntu közösség - Michael Tellinger

Ha kivonod a pénzt a rendszerből, akkor minden gond egy csapásra eltűnik.

Teljes bőségben élhetünk egy olyan pénz nélküli világban, ahol a közösséghez mindenki veleszületett vagy szerzett képességeivel, heti 3 órában járulhat hozzá. Minden társadalmi problémánk megszűnne. Ilyen egyszerű.

Ubuntu: Afrikai eredetű szó, jelentése:...

Bernard Lietaer - Mi a helyzet a pénzzel?

A pénz = megegyezés. A pénzrendszerünk strukturálisan hibás.

A patriarchális társadalmak egyedi sajátossága a POZITÍV KAMATRÁTÁJÚ MONOKULTURÁLIS pénz, ami a piramis csúcsa felé szivattyúzza a hatalmat és az erőforrásokat, kevesek jólétét eredményezve sokak nyomora által, ugyanakkor NAGY TÁVOLSÁGÚ KERESKEDELEMRE ez használandó és a jelenlegi jólétet megalapozó ipari...

Rendszerszintű megoldások az új Földért - Bernard Lietaer

Húsz év múlva úgy fognak társalogni erről az időszakról, amiben most élünk, mint a nagy “Valami” időszaka, de még nem tudjuk, milyen szó fog állni a “Valami” helyén.

Tudjátok, hogy az 1933-as Nagy Gazdasági Világválságot...

Takáts Péter: Lehetséges pénzrendszerek 2012 után

2012 után egyre kevésbé fogják az emberek bevenni, hogy az államok fölött garázdálkodik a Bank és az 1 százalék uralkodik 99 százalék megtermelt javai fölött.

Az egész pénzrendszer úgy működik, ahogy mi gondolkodunk. Amint az emberek elkezdenek ugyanarról a dologról másképp gondolkozni, az a dolog visszafordíthatatlanul megváltozik.

A mi tudatosságunk...

A UCC alapján, hogyan érvényesítheted a jogaidat?

OPPT - Átláthatóság, igazság, integritás, felelősség, elszámoltathatóság

OP magyar honlap