9/11: CIA-Mossad Black Operation

9/11: CIA-Mossad Black Operation

2000-ben a 'Projekt Egy Új Amerikai Évszázadért' (Project for the New American Century) nevű szervezet (a PNAC) kiadott egy dokumentumot, melynek címe: „Amerika Védelmének Újjáépítése”. Ez a dokumentum egy tervezetet tartalmazott a Föld teljes spektrumú hatalomátvételre minden téren. Ebben a dokumentumban a következő szerepelt: „Az átalakítási folyamat, bár forradalmi erejű változást jelent, valószínűleg hosszú időt vesz majd igénybe, hacsak nem jön valamilyen katasztrofális erejű katalizátor esemény, mint mondjuk egy új Pearl Harbor.”

Egy évvel azután, hogy George W. Bush hivatalba lépett – az amerikai történelem legtöbbet vitatott választása útján – és sokan a PNAC prominens emberei közül fontos pozíciókat kaptak a kormányában, Amerika megélte új Pearl Harbor-ját, és az egész PNAC dokumentum hatályba lépett. Véletlen? Mialatt a szeptember 11-i tragikus események zajlottak, a katonák már készen álltak az afganisztáni bevetésre, és a Patriot, valamint a Homeland Security törvény már rég ki volt dolgozva. Ott voltak az asztalon a megfelelő eseményre várva, hogy bevezethetőek legyenek... Amikor 9/11 megtörtént, ki profitált az egészből? Afganisztán? Irak? Valamelyik arab ország? Nem! Viszont a Bush adminisztráció kapott egy kitöltetlen csekkfüzetet ahhoz, hogy átvehesse a hatalmat az afgán mákültetvények, az iraki olajmezők, továbbá az olajban és földgázban gazdag Kaszpi-öböl felett.

„A szeptember 11-ei tragédiában...én a lehetőséget látom.” (George W. Bush)

„Akik a békés forradalmat lehetetlenné, azok a véres forradalmat elkerülhetetlenné teszik.” - (JFK)

A háború egyik legszörnyűbb vonása, hogy az összes háborús propaganda, az összes ordítozás, hazugság és gyűlölet mindig azoktól származik, akik nem harcolnak. (George Orvell: Homage to Catalonia, 1938)

Azzal a paradox ténnyel nézünk szembe, hogy az oktatás – az intelligencia és a szabad gondolkodás – egyik legfőbb akadálya lett. (Bertrand Russell)

Videó: 
Rovat: 
Nyelv: 
magyar feliratos

A UCC alapján, hogyan érvényesítheted a jogaidat?

OPPT - Átláthatóság, igazság, integritás, felelősség, elszámoltathatóság

OP magyar honlap