UCC - Uniform Commercial Code

UCC ismertetésA UCC – Uniform Commercial Codejelentése magyarul:

Egységes Kereskedelmi Kódex, vagy:
Egységes Kereskedelmi Törvénykönyv

Ebben a rovatban, a UCC-ről adunk tájékoztatást

A UCC, mint törvény szövege, angol nyelven itt található:
Uniform Commercial Code


A kereskedelmi törvény alkalmazása

A kereskedelmi törvény alkalmazása

 

A szerkesztő megjegyzése: Kifejezetten ajánlott cikk, ha meg akarod ismerni a vállalatként működő összes kormány alapjait és a UCC alapján, a jogaidat is érvényesíteni kívánod.

Megerősítjük, hogy a UCC az összes országra érvényes

 

Forrás: The Application of Commercial Law (.pdf)

 

 

A születési anyakönyvi kivonat kötvényről

Születési anyakönyvi kivonat

Az alábbi cikk alapvetően USA vonatkozású, ugyanakkor ismerve a UCC érvényességét és azt a tényt, hogy Magyarország az USA-ban bejegyzett vállalat, így joggal feltételezzük, hogy a magyarok esetében is érvényes lehet.

1. Megjegyzés

Ezen írás szerzője nem hivatásos ügyvéd vagy jogász, és elképzelhető, hogy nincs mindennel tisztában a most következő megállapításokkal kapcsolatban. Ez az írás tájékoztató célokat szolgál és megállapításai semmisnek minősülhetnek azokon a pontokon, melyek törvény által tiltva vannak, vagy törvénybe ütköznek.

A UCC kapcsolat

A UCC kapcsolat

ELŐSZÓ

Ez az írás Howard Freeman 1990-ben kiadott szemináriumának szalagjairól készített kivonatos anyaga. Annak érdekében készült ez az anyag, hogy elérhető legyen Mr. Freeman tudása és tapasztalata, hogy a kormányok és a bíróságok megtévesztéseit megérthessük. Ez az anyag azok számára nyújthat segítséget, akiknek nincs idejük vagy lehetőségük a szeminárium három-négy órás anyagát végighallgatniuk. 

Az a csalódottság, amit sok amerikai érez az igazságügyi rendszerünkkel kapcsolatban, elsöprő és gyakran ijesztő lehet; és a kormányzati ügynökségek és a bíróságok összezavaró és döbbenetes erejének a látszólag zsarnoki ereje leginkább félelmet kelt bennük. Arra tanítottak minket, hogy „legyen jó ügyvédünk”, de ez egyre nehezebb, ha nem lehetetlen. Ha a kormánnyal szemben kell, hogy megvédjük magunkat, és keresünk egy ügyvédet, gyorsan megszabadít a pénzünktől, aztán elmondja nekünk, hogy a hajó süllyed, „nem tudok segíteni az ügyben – a bíróság egy tisztviselője vagyok”.

A UCC érvényessége

A UCC érvényessége

Jelezzük, hogy a UCC (Uniform Commercial Code – Egységes Kereskedelmi Törvénykönyv) a Földön zajló összes gazdasági és/vagy kereskedelmi ügyletre vonatkoztatható, amelyet a jelentősége miatt, minden egyes embernek ismernie kell(ene).

Sok tapasztalatból viszont azt is tudjuk, hogy a UCC-t nagyon kevesen ismerik a Földön, emiatt a jogok és a szabályok betartása nagyon gyakran akadozik.

A fentiek alapján, segíteni kívánjuk a helyes megértést, ezért a UCC érvényességével kiemelten foglalkozunk.

 

A UCC érvényessége a Földön

Alapok

Természetes, hogy a Földön lennie kell egy, a helyes és minden érintett által elfogadott jogrendszernek, amely elsősorban a gazdasági és/vagy kereskedelmi ügyleteket szabályozza, amelyet mindenki ismer és betart, mert enélkül káosz lenne...

UCC leírás

UCC - Uniform Commercial Code

A Földön nagyon kevesen ismerik a UCC-t, – beleértve a jogászokat is! – ezért ebben a cikkben jelezzük a globális, mindenkit érintő jelentőségét.

Mi a UCC?

A Uniform Commercial Code angol kifejezés mozaikszava a UCC, amely magyarra fordítva: Egységes Kereskedelmi Kódex, vagy: Egységes Kereskedelmi Törvénykönyv

De mégis, mi a ménkű az a UCC?!

Annak ellenére, hogy neked esetleg fogalmad sincs róla, a jelentősége sokkal, de sokkal nagyobb, mint godolnád. Az egyes országok jogszabályaitól független, globális jogrendszer, amely mindenkire vonatkozik, az emberiség jogi helyzetét és a Föld kereskedelmi életét szabályozza.

Az OPPT cselekedete pontosan ezért kiemelkedően fontos, mert ebben a törvényrendszerben vonta vissza a bankok, kormányok és vállalatok (vagyis az összes jogi entitás!) működési engedélyét, amelyről itt adtunk téjékoztatást: Tájékoztató a bankok, „kormányok” és a vállalatok felszámolásáról

A UCC alapján, hogyan érvényesítheted a jogaidat?

OPPT - Átláthatóság, igazság, integritás, felelősség, elszámoltathatóság

OP magyar honlap