Szupermen, az arany meg a műanyag béka

Szupermen

Aki korábban elmélyedt az OPPT-s cikkek, hírek tanulmányozásában, emlékezhet, hogy tervben volt minden ország fizikai helyére egy ún. CVAC (Creator Value Assets Center – kb. Teremtő Érték Vagyon Központ létrehozása. A CVAC-ok szerepe – miután a vállalati struktúra teljesen összeomlik – az egyes országok kommunikációs, pénzügyi, jogi, technológiai, oktatási stb. feladatainak koordinálása, szigorúan ideiglenes szerződésekkel megbízott önkéntes egyének közreműködésével. A Föld összes országára kijelöltek egy-egy CVAC-ot, a Vatikán kivételével.

A CVAC-okban való munkára rengetegen jelentkeztek világszerte. Heather Ann Tucci-Jarraf azonban, az OPPT egykori „frontembere” azonban úgy látta, ahogy a dolgok alakulnak, a dolog átmenne (nem azonnal) egy újfajta hatalmi struktúrába. Lehetséges átváltani a „magánpénz közhasználatban” rendszerről (ez van most) a „közpénz magánhasználatban” rendszerre anélkül is, hogy akár egy jóindulatú csoport privilégiumot kapna a rendszer felügyelete fölött, előbb-utóbb megindulna az elitesedés. Arról nem is beszélve, hogy semmi garancia, hogy csakis jóindulatú emberek kerülnének a CVAC-ok gárdájába. És a legfontosabb: lehetséges a pénzügyeket teljesen (most a szó jó értelmében vett) demokráciával kezelni.

2013 márciusától az OPPT (ebben a hónapban, elérve célját, törvényesen meg is szűnt, mint jogi entitás) utolsó rendelkezésével minden jogi entitás, vállalat, kft., nagyvállalat stb. működési engedélyét nemzetközileg, jogerősen törölte.
(Ez alatt tényleges, azóta is érvényben lévő rendeleteket kell érteni, nem arról van szó, hogy önjelölt prókátorként valamit beleharsogtak a levegőbe).

Az OPPT dokumentumai most is érvényesek, és működnek is. A „közember” szintjén lehet rájuk hivatkozni, egész nagy magasságban pedig, ahol természetüknél fogva igazából számít a dolog, komolyan kicsontozták a rabszolgarendszer hátterét.

Heather ekkor rakta le az I-UV (Én – Univerzális Érték) kapcsolati, pénzügyi és csererendszer alapjait, amely, teljes bevezetésekor kizárja a különböző szintű visszaéléseket, és beszámolója szerint új alapot ad az egész rendszernek. Az I-UV tényleges aktiválását meg fogja előzni egy előre betervezett átmeneti időszak, amikor a még meglévő, de erejüket vesztett régi banki struktúrák használatával (fizikailag, technikailag értékes szolgáltatásra képesek, csak pénzhez ne nyúlhassanak, – nem igaz? laugh – az emberek egy nem központi irányítású pénzügyi rendszert használhatnak, akár az összes, most ismert FIAT-valuta használatával, majd az I-UV teljesen aktiválódik. Ezeknek a változásoknak a feltétele néhány olyan, elsősorban pénzügyi esemény, (nagyjából a meglévő rendszer térdre esése), melyekre válaszként Heather újabb, immár kényszerítő erejű „rendeleteket” fog kibocsátani a bankok részére az emberek valódi vagyoni lehetőségeinek elismertetésére.

Anno még ez év júniusában várta nemzetközi OP-s közösség ezeket a dokumentumokat, ám Heather tisztázta, hogy nagyon nem mindegy, mi lesz ezekben a dokumentumokban, mivel a szövegükben egyetlen szó, egyetlen betű sem lehet rossz helyen, hiszen itt egy több évszázada működő pénzügyi rendszer végső kiütéséről van szó, ahol nem nagyon lehet kétszer próbálkozni. A dokumentumok tartalma függ attól, hogyan alakulnak a pénzügyi események (ezek már elkezdődtek), és ezek alapján lesznek megfogalmazva. Azaz kb.: lássuk, milyen kártyát tesznek le a „srácok” az asztalra és annak megfelelően tromfol Heather is.

Tudnod kell, hogy Heathernek aláírási joga van bizonyos nemzetközi számlák, pénzügyi folyamatok felett, és a „srácok” (a jelenlegi hatalmasok) feje gyakorlatilag folyamatosan rezeg az OPPT színrelépése óta Heather összes akciójától.

AZ I-UV

Az I-UV könnyebben érthető, és legfontosabb része az, hogy MINDEN ÉRTÉK TE VAGY. Te is voltál, te is leszel. A bankárok (ha nem is a helyi fiókvezetők szintjén) pontosan tisztában voltak ezzel évszázadok óta. Minden érték TE vagy, minden értéket TE teremtesz az ötleteiddel, a gondolataiddal, az egyéniségeddel, a szellemiségeddel, a fizikai munkáddal, de a puszta léteddel is. A játék arról szólt, hogy elhitessék veled az ellenkezőjét, és hogy megcsapolják az energiáidat.

A bankrendszer egy különben zseniális értékrendszert üzemeltetett, csakhogy az egyik felét ügyesen mellőzte. A valódi fedezetről hallgattak. A bankárok pontosan tudják, hogy a pénz semmi, csak egy bizalmat élvező gondolat – ők mellesleg a legértékesebb dolognak a tudást tartják, joggal –, és hogy a világban minden eddig kibocsátott pénz mögött az emberek álltak, mint fedezet. Néha, ha elszólják magukat, képesek az országok vezetői, politikusok a nem kissé megalázó „emberi erőforrás” címmel illetni embertársaikat. Annyi igaz a dologban, hogy minden pénz, érték, vagyon is az egyéni emberekből, emberektől származik.

A felelőtlenül a „levegőből” előteremtett fizetőeszközök mögött a nemzetközi szinten őrzött strawman-rendszer állt. Egy-egy állam GDP-jét strawman számlák adatai alapján (bár, arányosan lecsökkentve) számolták ki, soha nem a tényleges „gazdasági mutatók alapján”.

A kormányok, bankok, pénzügyi intézmények minden egyes ember születési anyakönyvi regisztrációs dokumentumai alapján létrehozott kötvényekkel üzleteltek a háttérben. Fogadtak az értéknövekedésére, a csökkenésükre, mintha egy céges részvényről lett volna szó – és pontosan ez is volt a helyzet, az OPPT fellépéséig.

Az OPPT jogszerű rendeleteivel hatástalanította a strawman-rendszert, az emberek megszűntek céges tulajdonnak lenni. A pénzintézetek, a bankok már nem tudnak erre a fedezetre végtelen mennyiségű elektromos pénzt kibocsátani, mert most már mindenki látja, hogy nincs semmilyen hitel mögött semmilyen érték (még rabszolga-részvény sem) a kibocsátott pénzek mögött. Bár tagadják, de a bankok hitelezési lehetőségei nagyon beszűkültek, jóval kevesebb hitelszerződést kötnek világszerte, mivel a hátuk mögött álló rendszer üres, feslik fel, és ezt ők is érzik. A levegőből végtelen pénz előállításának korszaka a végét járja.

A dollárt mesterséges mutatók tartják lélegeztetőgépen, Amerika ténylegesen már a nyár közepén elérte a kongresszus által meghatározott adósságküszöböt – bár, a hivatalos buktát kb. október 17-re várják.

Melléksztori

Tavasszal a „srácok” nagyon érezték, hogy valami nem úgy működik, ahogy eddig, sokan próbáltak alternatív banki akciókban nagyobb vagyonokat megmenteni a szent cél érdekében (értsd: maguknak), de többek között a hongkongi nagy tőzsdei áramszünet alatt csodák csodájára nem csak néhány kijelző nullázódott pár perc alatt, (és a jelenség, bár nem verik nagy dobra, azóta is rendszeresen megismétlődik a világban), hanem néhány digitális számként utazó nagyobb pénzösszeget is utolért a Szent Lenullázódás, azaz hatalmas vagyonok szűntek meg, végleg.

D, a Removing the shackles weboldal szerkesztője szerint (a hölgy híres pénzügyi újságíró és nyomozó, továbbá Heather bizalmas barátja) a FED 2011. óta nem nyomtat papírpénzt sem, legfeljebb pótlásra.

Korábban ugyanis, amikor a 2008-as válság kiszélesedett, a kínaiak gyorsan kapcsoltak, és visszakérték az amerikaiaktól (sokadszorra) a náluk őrzött aranybetéteiket. Mivel az USA-nak lényegében nincs komolyabb mennyiségű aranya (ez egy másik történet), bearanyozott wolframrudakkal próbálták kiszúrni a kínaiak szemét.
Megjegyzés: Mutatja a „srácok” kellemetlen helyzetét, hogy nagyjából egy mérleg meg egy vízzel félig töltött folyadéktérfogat-mérő tartály kell annak megállapítására, hogy egy aranytömb tömör-e, vagy egyéb anyagot is tartalmaz. A kínaiak persze rájöttek a turpisságra, és az UCC-n át, ha nem is jóvátételként, de további káraik mérséklésére rátették a kezüket a FED pénznyomdáira.

Egyéb, meg nem erősített források szerint más, európai országok pénzjegyeinek nyomtatása (ha még van ilyen) szintén kínai felügyelettel, sőt, kínai pénzverdékben zajlik.

Miután a távirányítással előidézett szíriai harcigáz-konfliktus sem vezette félre a világot (nagy érdeme volt ebben többek között az orosz diplomáciának és hírszerzésnek), és úgy fest, egyelőre nem lesz háború a közel keleten, a világ figyelme ismét a korábban takargatni próbált, pénzügyi összeomlás felé fordult.

Mivel a rendszer utolsó kávéja már lefőtt, ami nem csoda, hiszen eleve bukásra tervezték, a „srácok” úgy gondolták, előnyt kovácsolnak a dologból.

A külvilág felé úgy van előadva a történet, hogy a kongresszus az Obamacare program miatt tartja sakkban az elnököt és csapatát a kormány pénzforrásainak stoppolásával. (A Fehér Ház bezárt, egy hónapig több százezer, vagy akár millió közalkalmazott nem kap fizetést, közintézmények, múzeumok, nemzeti parkok, könyvtárak, weboldalak (!) álltak le.

Ha a baj elkerülhetetlen, álljunk az élére, gondolták a srácok, és kicsit rárugóznak a dologra, mivel terveik vannak, és a káoszból eddig mindig ki tudtak hozni valami jót.

Egészen pontosan több dolog is jár a fejükben.

BRILLIÁNS ÖTLETEK SORA

  •  Egyrészt gyakorlatilag 9 hónapja próbálják világra hozni az RV (valutaújraértékelés) programot, mely során (egyszerűsítem) úgy jutnának pénzhez, hogy átvariálják a világ valutáinak egymáshoz viszonyított értékét. Különös figyelmet kapott az iraki dínár. Ennek azért van kiemelt szerepe, mert az olajpiacon a dollárra, mint fizetőeszközre kezd a piac úgy tekinteni, mint gyerekkorunk tapadókorongok műanyag rugósbékájára. Nem tudjuk, meddig marad a helyén, de előbb utóbb elszáll és valakinek kiveri a szemét. USA azonban jelentős mennyiségű iraki befolyással bír, sőt, világszerte ment a parancs a cégek (kormányok) vezetőinek, hogy vásároljanak iraki dínárt, mert jaj de stabil pénz lesz az mindjárt. Ha az ő kezükben van a pénzkibocsátás joga, akkor majdnem mindegy, hogy dollárban, vagy dínárban fizetnek nekik, igaz?

Történetesen a RV hónapok óta nem tud világra jönni, kilenc hónap után pedig ez aggasztó. Nyáron, a ramadanra sikerült fogni a késést, most nem is tudjuk, mi az aktuális szöveg.

  • További mentőakcióra alkalmas eszköznek tűnnek még a St. Germain alapok, a Wanta-Mitterand-Regan alap, NESERA és még legalább 3 nagyobb pénzügyi, gazdaság-helyrebillentő mentőcsomag felszabadítása. Ezek elvileg rengeteg pénzt jelentenének, amivel – a különböző platformok képviselői szerint – végtelen bőséget, stabilitást és adósságmentességet lehetne rászabadítani a meggyötört világra.

Kettő, apró probléma van velük: az egyik, hogy annak a két embernek, akinek kizárólagos rendelkezési joga van ezen alapok felett, jelenleg saját magához sincs hozzáférése, együttműködési szándéka meg aztán végképp semmi, továbbá, ezek mögött a pénzek mögött sincs semmilyen fedezet.

Arról természetesen nem kell beszélnünk, ha kibocsátanák őket, meglennének a főcsatornák, ahova elfolyna az éltető suska, és az emberek a kezdeti szemfényvesztő mutatványok után nem sokat látnának belőlük.

Lássuk, mi van még a tarsolyban?

Jaj, ez nagyon érdekes.

A banki világ nem véletlenül szellőzteti meg mostanában, hogy lám, lám, még ezek a huncut svájciak sem átallottak belepiszkálni a valutaárfolyamokba (csak megjegyezzük: a komolyabb valuták, arany, értékpapírok árfolyamát nem a szabad piac, hanem lényegében 4-5 nagyobb pénzügyi konzorcium határozta meg mindig is.) Ha már tagadni nem lehet, mutassuk meg a világnak, milyen csúnya és kiszámíthatatlan ez a mostani rendszer, és akkor a hőbörgő nép helyeslése mellett tényleg be lehet vezetni egy új, stabil, valódi, ellenőrizhető értékekre épülő pénzügyi rendszert, mégpedig világszerte!

(Remélem, az Olvasó az utolsó mondat minden egyes melléknevénél már vidáman kacarászott.)

A BASEL III szabályzó rendszer egyik fő lényegi pontja, hogy elég volt srácok, ez tényleg nem megy tovább, tessék mostantól aranyfedezetre (esetleg platina és ezüst játszik még) pénzt kibocsátani, nézze meg az ember.

Az emberek fejében az arany mint valami abszolút értékmérő van pozicionálva, el fogják fogadni úgyis. „Ez az! Arany! Ugyan senki egy grammot nem lát belőle majd, de ha Ti mondjátok, srácok, vakon elhisszük, hogy annyi van, amennyiről beszéltek.”

Az arannyal azonban rengeteg probléma van. Egyrészt az értéke mindig is relatív volt, hiszen semmilyen anyag nem képvisel természetes értéket, mindig az emberek ítélték olyan értékesnek, amilyennek gondolták, vagy pláne, amilyen értékesnek gondoltatták velük. Másrészt az arany soha nem volt a működő gazdaságok és pénzügyi rendszerek valódi fedezete. Csak rabszolgaság, összeomlás, háború és tisztességtelenség járt a nyomában. Erről egy kisebb történelmi nyomozás alapján bárki meggyőződhet.

Ha abszolút értéket keresel, becsüld meg, mennyit ér a lelked, vagy a gyerekeid élete. Az arany semmi.

A bankvilág ráadásul tudja, hogy az arany sosem volt más, mint valódi érték, az ember szimbóluma. Soha, senki nem tudott aranyat őrizni és használni emberi fedezet nélkül. Aranyat birtokolni veszélyes, rázós, titkolandó… hm… a tapasztalatok alapján nem úgy fest, hogy ez volna a globális gazdasági kisimulás és a világbéke eszköze.

Van még egy apró bökkenő: ahogy korábban kiderült: a srácoknak és nem csak a nyugati világ bankáraira gondolunk, nincs elegendő aranya. Ami van, nem elég.

Heather nem árulja el, hogy hol van, de a srácoknál biztosan nincs. És igazából nincs is jelentősége. A valódi érték – az örök lényeg, TE – jogilag is felszabadult a rendszer fogságából.

Tehát amikor a média különböző csatornáin a srácok nemsokára arany-fedezet alapú bankrendszerről énekelnek zengő torokkal, elfelejtik megemlíteni, hogy az aranyfedezet legjobb esetben is aranyértékpapír-fedezetet jelent. A tényleges piac, a valódi gazdasági szakemberek hada persze tudja ezt, és már most ritmikusan veri a fejét a falhoz, hogy ez nem lehet igaz, miért, Istenem, miért néznek ilyen hülyének minket? Idén, januárban az „arany” világpiaci ára több évtizede nem látott zuhanásba kezdett. Nos, igazából csak az aranyértékpapírok vesztettek az értékükből, miután néhányan kezdtek rákérdezni, (korábban pl. a németek) vajh, van-e arany a papír mögött? És látták, hogy nincs. Érdekes módon pl. a tényleges, fizikai aranyérmek ára eközben emelkedett.

Várható tehát, hogy nemsokára valami jólfésült nemzetközi szupermen (add uram, hogy ő is kívül hordja az alsógatyáját, hogy minél hamarabb kezdhessük el a kollektív röhögést) előpattan, megvetően kiköp a feláldozásra szánt bűnbakok irányába, majd a kamerák felé fordulva, 64 fogas vigyorral bejelenti, hogy meg van mentve a világ, ha mindenki beáll a csatasorba és önként behajol az „új, csodálatos, fényesen csillogó, bár sok lemondással járó” rendszernek. Legyen ez a RV, a mentőcsomagos, vagy az aranyfedezetes megoldás, vagy a kínai családos mentőöv, vagy akármi...

Még ha be is vezetnek valamit, egész biztos zátonyra futnak vele, akár napokon, max. heteken belül.

Mindenki tudja, hogy kamu az egész, és nincs valódi mentőcsomag. Mert ez ugyanannak a hierarchiának az újbóli megerősítése volna, semmi más.

Ha azt hallod a „megmentő megoldással előálló srácok” nem említenek Téged, mint a rendszer fedezetét, forrását, működtetőjét, akkor tudd, hogy HAZUDNAK. És azt már tudod, hogy mindenki, aki hazudik neked, irányítani akar (nem vezetni), és vica-verza.

MIT TEGYÉL?

Légy bátor megkérdőjelezni bármilyen információ hitelességét (az enyémet is), nézd meg, hogy tisztán látod-e az érdekeiket (követheted a pénz útját is, bár ez nem mindig elégséges). Ne fogadj el semmi olyat, hogy neked ilyennek meg olyannak kéne lenned, meg úgysem érted, ez magasabb dolog, de majd jobb lesz, csak ez neked magas. A következő lépés, ami kifelé és felfelé vezet a trutyiból, mindig megtehető és tisztán látható. Néha majd kiveri a szemünket, annyira.

Szabad csak úgy lehetsz, ha folyton éber vagy, és képes vagy tenni magadért.

Fontos, hogy tudatossá válj. Tudatosodás alatt nem azt értjük, hogy a köldöködet bámulva lótuszvirágfüstöt inhalálva magadba roskadj, és vadul növeld a rezgésszámodat, hanem, hogy felismerj ok-okozati összefüggéseket a saját életedben és másokéban. Ehhez bátorság kell és kitartás. Meg kell ismerned az UCC, a természetes jog, stb. alapjait. Bár, ezek csak eszközök. A legfontosabb Te vagy.

Néha hátat kell fordítanod olyan, eddig méltatlanul hitelesnek tartott forrásoknak, szakembereknek, vezetőknek akik nem segítettek, mikor nyilvánvaló volt, hogy elárultak. De ne haragudj rájuk, ők is ugyanúgy rabszolgák voltak egy lökött rendszerben. Informáld őket.

Mindannyiunk feje tele van igaznak vélt, hamis adatokkal. Ha nem számolsz le velük, nem fogsz tisztábban látni. Sokszor ez kínos, de muszáj látni azt, ami van. Muszáj tanulni. Igyekszünk rendes, használható és általad is ellenőrizhető adatokat adni, magyar nyelven.

Nézz körül a világban. Látnod kell, hogy itt tényleg azok éltetnek, mozgatnak, lélegeztetnek mindent, de tényleg mindent, akiket a vállalati struktúrában gondolkodó és működő srácok mesterséges hiányban, szükségben, elnyomásban tartottak, és akiknek még mindig ezt próbálják lenyomni a torkán. Ne dőlj be nekik. Néhány, évszázadok óta belénk nevelt téves gondolattal, minimális erőszakkal és sok hazugsággal terelgetik az embereket, mert azok még mindig képesek tömegként cselekedni és reagálni. A csoportban erő van, de csak az egyének összefogásában, nem a birkaszellemben.

Ha felajánlanak egy új társadalmi/pénzügyi stb. rendszert, és abban nem vagy az első sorban és tisztelettel mint forrás, ok, teremtő erő megemlítve, akkor tudd, hogy valaki a saját levesét kavartatja veled. Nem valószínű, hogy meghív vacsorára. Mindegy kiről van szó, mindegy honnan jött. Mindegy, milyen szép a nyakkendője, vagy hogy hány lóerős az űrhajója.

Az OPPT legfontosabb „húzása” az egyén strawman-rendszerből való jogi felszabadítása volt. A változások most is zajlanak. Heather sem a lábát lógatja, és nagyon sokan tesznek azért, hogy a dolgok jobbá váljanak. A rendszer még lendületből működik (mint egy meglőtt bika), de már rogy össze. Még mindig eltart pár hétig, hónapig, de lassan eldől. Ne hagyd, hogy közben valahogy alá kerülj.

Vigyázz magadra!
 

Hozzászólások

Nagyon jó cikk.
De a konkrétumok sajnos még mindig hiányoznak belőle.
Úgy szeretnék hinni, de a folytonos ígéretések már végletekig szkeptikussá tettek.
 
Mindig csak várakozunk, hol erre, hol arra a világmegváltó eseményre, ami sosem akar eljönni.
Most például várhatunk Heatherre, hogy megfelelő sorrendbe szedett betűkkel "végleg ledöfje a végét járó bankokat". Lehet, hogy tényleg a végüket járják, de ez az "agónia" még akár évtizedekig is eltarthat.
(Az USA fegyveres ereje civilek ellen hatékony, ezt nap, mint nap bemutatják, ez nem ígéret)
Mint emberek semmivel sem vagyunk különbek H. A. Tucci-Jarrafnál.
Miért várunk mi mindig másra?
És ha sosem jön el?
Miért nem hozzuk el a változást mi magunknak?
 

Nagyon jó cikk, köszönöm!
Sokkal világosabb a helyzet a számomra ennek olvastán.
Szükség van a háttér információkra is!!!!
Azt gondolom, ebben a helyzetben is MINDEN rajtunk áll: ha megmozdulunk, tanuljuk a jogainkat, tisztába kerülünk a UCC-vel, tájékoztatjuk Embertársainkat és lerúgjuk magunkról a törvénytelen rabszolga tartó rendszert, akkor tényleg megvalósítjuk magunknak a szabadságot! 
Üdv mindenkinek: Gábor

Sajnos egyelőre tényleg nem látható ami készülődik, és néha teljesen ellentétes dolgokról lehet hallani, DE, nyílván a média és még nagyon sok résztvevője a régi rendszernek, mindenképp meg akarnak minket győzni arról, hogy nincs más lehetőség és hogy a rendszer, ami már régóta működik, még most is működőképes. Teljesen logikus és érthető reakció. De rettegnek tőled, tőlem, mindenkitől, aki kinyílvánitja szuverén emberi mivoltát, mert ez jelenti a rendszer végét. Nem csodára kell várni, hogy történjen végre valami, hanem tudni, hogy bekövetkezik a régi rendszer összeomlása és kivehetjük belőle a részünket akkor is ha csak engedjük megnyilvánulni az új rendszer kezdő lépéseit. Ez nem mindig azt jelenti, hogy tenned kell valamit, néha csak türelemmel kell várni................. és aztán tenni egy lépést, mikor lehetőség már adva van. Ez tudat beli feladat is nem csak a tetteké, fontos hogy minden pontosan a meghatározott pillanatban történjen. Nehéz várni, az biztos, mikor az embert a rendszer "nyomorgatja" az igazságtalan sakkjátszmájában.
Türelem........ , lehet, hogy már eleget vártunk, lehet hogy már jó ideje gyötrődünk, de a gépezet beindult és nemsokára felpörög....................  :-) 

Kedves Gábor!

Egyetértek veled, hogy a türelem nagyon fontos. Ezzel az emberiség már több ezer év óta rendelkezik, számtalalan uralkodó réteget túlélt már.

Manapság az alábbi két dolognak is kiemelten fontos jelentősége van:

  1. Tájékozódás - mert az emberiség kb. 80-90%-a nem ismeri és nincs tisztában az éppen zajló folyamatokkal. frown
    Az OP magyar honlap is ezt a célt szolgálja.
     
  2. Cselekvés - lehetőséged van a jogaid érvényesítésére is, erre pl. ez ajánlott:
    Hogyan érvényesítheted a UCC-ben rögzített jogaidat?

Természetesen, a türelem önmagában nem elegendő, minimum az alapos tájékozódás szükséges, de még jobb, ha a jogérvényesítést is alkalmazod.

Egyebként az általad jelzett „De rettegnek tőled, tőlem, mindenkitől, aki kinyílvánitja szuverén emberi mivoltát, mert ez jelenti a rendszer végét.” igencsak kulcsfontosságú, mert az az ember, aki ráébredt már a valódi mivoltára, az...

Kedves Tamás!
Így, ahogy mondod, fontos a tájékozódás és a cselekvés is, csak sajna még sok emberben látom azt, hogy a lehetőségeik ellenére még "türelmetlenűl várják a csodát", hogy valami jobb legyen, jobbá váljon. 
Persze nem bántásképpen mondom ezt, csupán észrevétel, és nem dönthetünk más emberek helyett, hogy milyen "ütemben" hajlandók a dolgok elfogadására. Mindenki, aki úgy gondolja, hogy szeretne tenni valamit, megteheti vagy dönthet úgy hogy még nem, de tudom, hogy a végkifejlet mindenképp olyan lesz ami minden embert egyformán JÓL szolgál majd. Ezért vagyunk itt mi is, lehet, még maroknyi csoport, de egyre bővülünk és elérjük a "kritikus tömeget".
Jó lesz majd visszanézni, és azt mondani, volt elég bátorságom, hogy a változás részese legyek.................. 
:-)

Igen Gábor! - jól és pontosan értjük egymást...

A nagy többség (az emberek 80-90%-a) türelmesen/türelmetlenül várja a változásokat...

A változások viszont csak akkor következnek be, ha minél többen tesznek is azért, akár csak a tudatossá válással, de még jobb, ha helyes cselekvéssel is...

Hogy mi a helyes cselekvés?

Ennek a kifejtése messze meghaladja egy hozzászólás kereteit, ráadásul nem adható erre egy univerzális, sablon-recept. Röviden csak annyi jelezhető, hogy erre mindenkinek saját magának kell rájönnie...

Reméljük egyre többen csatlakoznak és ébrednek , úgy legyen! 
Namaste, Kedves Tamás!

A UCC alapján, hogyan érvényesítheted a jogaidat?

OPPT - Átláthatóság, igazság, integritás, felelősség, elszámoltathatóság

OP magyar honlap