OPPT közlemények

Az OPPT hivatalos közleményei

Tájékoztató a bankok, „kormányok” és a vállalatok felszámolásáról

A bankok, „kormányok” és a vállalatok felszámolása elindult

(The Foreclosure Flyer)

Az Egy Emberiség Nyilvános Érdekképviselet (One People Public Trust, továbbiakban OPPT), az egész rendszert érintő hatalmas csalásokat vizsgáló korábbi nyomozásai alapján (referencia: http://i-uv.com/oppt-absolute/oppt-initial-investigation - nem hivatalos, magyar fordítás: http://op.harmoniaban.org/paradigm-report) 2012. december 25-én bejelentette a világ valamennyi bankjának és „kormányainak” felszámolását.

 

Mi történt?

Az OPPT azzal szembesítette a világ bankjait és kormányait,

  1. hogy azok megtévesztő módon és eszközökkel több száz éven keresztül pénzt loptak az emberektől, és

  2. hogy senki nem állhat a Teremtő, és a Teremtő bármely teremtménye közé,

majd lehetőséget adott nekik a fenti két állítás megcáfolására. Ők erre képtelenek voltak, és nem tették meg. Az itt leírtak megértéséhez, kérjük, hogy olvassa el a http://i-uv.com/oppt-absolute/original-oppt-ucc-filings oldalon, a letölthető anyagok között, a Declaration of Facts dokumentumot. Íme két kivonat a dokumentumból:

Legvégső, összefoglaló jelentés ∞ PARADIGMA ∞

Paradigm Report – Legvégső, összefoglaló jelentés

Íme a korábban sokszor említett, a világ pénzügyi/gazdasági problémáinak gyökeréig leásó vizsgálati jelentés, a Paradigm Report, amelynek eredeti közzététele itt található: OPPT Initial Investigation: The Paradigm Report

Heather és társai e vizsgálat alapján – miután látták, hogy a rendszer valóban menthetetlenül korrupt és elnyomó –, döntöttek úgy, hogy a később megalapított OPPT dokumentumain át a nemzetközileg érvényes és elsőbbséget élvező kereskedelmi jogrendszer segítségével felszámolják a nagyvállalatokat, a vállalatként bejegyzett és működő kormányokat és bankokat.

A UCC alapján, hogyan érvényesítheted a jogaidat?

OPPT - Átláthatóság, igazság, integritás, felelősség, elszámoltathatóság

OP magyar honlap