OPPT

OPPT - Átláthatóság, igazság, integritás, felelősség, elszámoltathatóságOPPT – One People's Public Trust
Egy Emberiség Nyilvános Érdekképviselet

Az OPPT

– eltörölte az összes adósságot,

– helyreállította az emberek jogi alaphelyzetét,

– visszavonta a bankok, „kormányok” és a vállalatok működési engedélyét, amelyről itt található a tájékoztató:
Tájékoztató a bankok, „kormányok” és vállalatok felszámolásáról


OPPT – bővebben az Emberi Közösségek Érdekképviseletéről

OPPT

Az OPPT [Emberi Közösségek Érdekképviselete] jogszerűen lezárja a részvénytársaságokat, bankokat, és kormányokat annak okán, hogy rabszolgaságot és magán pénzrendszereket működtettek

2013. február 17.

Andy Whiteley írta, aki Társ-alapítója az Ébredj fel világ és a Teremtő lény nevű weblapoknak.

Sokan közületek hallottatok róla, sokan pedig nem. Nyilvánosan 2012. december 25-én került bejelentésre, hogy a testületi-kormány rendszer uralmának lezárása megtörtént. Jogszerűen került lezárásra... annak egyik saját mechanizmusán keresztül. A „jelenleg meglévő hatalomból” most már az „egykori volt hatalom” lett. Minden adósság és részvénytársaság a testületi kormányokkal és bankokkal együtt, de nem csak azokra korlátozva – eltörlésre került.

Bizonyos, hogy ők még játszadozni fognak annak reményében, hogy együtt fogunk velük működni. De hála az UCC (Egységes Kereskedelmi Kódex) számos feliratának, melyeket az Emberi Közösségek Érdekképviselete (OPPT néven közismert) készített, most tiétek a választás, hogy azt megtegyétek. Egy új társadalmi kormányzati keretegyezmény hatályos most; ez egy tény, melyet jóváhagyott annak ‘legális’ testületi formában irányított elődje.

Rendszer szerűen fogalmazva… SZABADOK VAGYUNK!!

(Helyezkedjetek el kényelmesen, mindannyian – ez egy hosszú cikk lesz, ám ugyanakkor egy olyan, amit nem engedhettek meg magatoknak, hogy elmulasszatok!!)

Az OPPT és az OP helyes megismerése

Az OPPT helyes megismerése

Az OP magyar honlap szerkesztői tisztában vannak azzal, hogy az itt közzétett információk sokakban nagyon erős kételyeket ébresztettek, amely teljesen normális jelenség, ezért ebben a cikkben, kitérünk a hitelesség és a helyes megismerés kérdésére.

Az első és a legfontosabb jelzés: a szerkesztők a Felelősségvállalási nyilatkozat oldalon tették közzé, hogy a honlapon található információk hitelesek.

Tudjuk, hogy a leírtak megértése nem egyszerű és igen jelentős fáradozást igényel, amely folyamatosan kell, hogy történjen, épp ezért tiszteletben tartjuk a megismerés folyamatát. Mindenesetre azt javasoljuk, hogy kellő időt és energiát fordíts a honlap összes tartalmának tanulmányozására.

Az OPPT - II. rész

OPPT

A második részben azzal foglalkozunk, hogy megnézzük, milyen jelei vannak a változásoknak, hogyan vonatkozik mindez a saját életünkre, és mit tehet az ember, ha netán tenni akar valamit.

Megjegyzés: Javasoljuk, hogy az OPPT megismerését a De mi a fene az az OPPT? oldalon kezdd el.

Az OPPT témája még akár az edzett „összeesküvéselmélet-hívők” (más néven azok, akik legalább is mernek feltételezni más igazságokat, mint amit a média elénk szór a nap 24 órájában) kemény magját is meglepi. De ez így normális. Ha neked az OPPT-események tanulmányozása során az az érzésed támad, hogy ez azért sok, lehetetlen, – akkor azt javasoljuk, hogy nyugodj meg, szedd össze a hidegvéredet és alaposan tájékozódj a témában. Lehet, hogy a környezetedben élők közül még senki sem hallott róla, akár a jogászod sem. Egy 2013. márciusi felmérés szerint, csak minden ezredik ember hallott egyáltalán valamit ezekről a dolgokról. A tömegmédia lesz az utolsó, ahonnan tájékozódhatsz erről a témáról, ám a tények ellenőrizhetőek.

De mi a fene az az OPPT?

OPPT - Átláthatóság, igazság, integritás, felelősség, elszámoltathatóság

Az OPPT (One People’s Public Trust) megértéséhez előbb meg kell ismerned valamit

A UCC - Uniform Commercial Code

A UCC (Egységes Kereskedelmi Kódex) a Föld kereskedelmi életének meghatározó törvényrendszere. Ez szabályozza a vállalatok közötti kereskedelmet, és céges ügyeket szolgált eddig, nem a magánemberekét. Ezzel együtt az UCC önmagában nem rossz vagy ártalmas, de mint annyi más dolgot a Földön, ezt is elferdítve használták, hogy támogassák vele a rabszolgatartó rendszert, és segítsék uralkodó erők ügyeinek előmozdítását. Ne feledjétek, a földön minden kormány valójában vállalat.

Az UCC a kereskedelem bibliája (többek között a tengerészeti törvényre épül), pontosan egységesíti és meghatározza például a nemzetközi áru- és értékkereskedelem szabályait. A teljes kereskedelmi rendszer az UCC-re épül. Az UCC-ről nem nagyon tanulnak a jogi egyetemeken, csak a vállalatok és bankok tanítják meg alkalmazottjaikat a szabályaira – így, ez az igen fontos rendszer háttere „házon belül” marad. Ezért nem csoda, ha csak nagyon kevesen értik, hogyan működik az UCC (sokban eltér pl. a „közismert” polgári vagy büntetőjogtól), még kevesebben értik, hogyan használták fel csaló módon a Föld népességének leigázására.

Az OPPT közösségei

OPPT közösségek

Nagyon sok országban és egy adott ország több államában is működik OPPT közösség.

Ezen az oldalon felsoroljuk az általunk ismerteket.

Az OPPT hivatalos honlapja: I UV

Az OPPT forrásanyagai

Original OPPT UCC Filings

Washington DC UCC Registry

 

A UCC alapján, hogyan érvényesítheted a jogaidat?

OPPT - Átláthatóság, igazság, integritás, felelősség, elszámoltathatóság

OP magyar honlap