O.P.A.L. Tour – Szabad energiát az embereknek!

O.P.A.L. Tour

Emberek – határok nélkül

Az O.P.A.L. Tour, emberek határok nélkül kezdeményezés Veled kezdődött. Azokkal az emberi hangokkal, akik egységért, közösségért és együtt létért kiáltottak.

Célkitűzése a manipulatív és bürokratikus rendszer felszámolása, mely kultúránkba, közénk, az egyének közé ékelődött.  Azon erők felszámolására jött létre, amelyek befolyásuk alatt tartják az elosztást, kreativitást és innovációt. Mindezt úgy kívánja elérni, hogy embertől-emberig, csoporttól csoportig, közösségtől közösségig KÖZVETLEN módon osztják meg a tudást, az információt.

Lisa M Harrison 2013.10.09-én publikált cikkében így fogalmaz: Mi is az OPAL Tour valójában? Azt hiszem mindannyiunknak megvan erre a válaszunk, és ezek értelemszerűen eltérnek egymástól. Számomra ez egy spirituális utazás, nem csupán az USA-án belül, hanem a világ minden pontjára, ahová el tudunk jutni. Úgy az emberiség, mint a bolygó tudatosodásának támogatása… Hogy teret adjunk mindazoknak, akik csendes harcosként élték az életüket, hogy most végre kiléphessenek a fénybe, elismerjék és üdvözöljék őket.”

Az O.P.A.L. csapat egy kipróbált, működő vízmeghajtású generátorral indult volna útnak 2013. októberében (úticélok itt: OPAL Itinerary) annak érdekében, hogy megossza a generátor duplikálásához szükséges MINDEN információt.

Ezen túlmenően, a cél még az volt, hogy egyesítse az emberi családot azáltal, hogy nyitott teret biztosít a kapcsolatteremtésre, teljes átláthatóságban, békében és szeretetben.

Fontos feladatának tekinti az O.P.A.L Tour, hogy személyes kapcsolatok alakuljanak ki, hogy tevőlegesen járuljanak hozzá a változáshoz, ne várjunk egy kívülről jövő, mindent elsöprő eseményt, ami a változást elindítja.

Alább a hivatalos videó:

Keserédessé tette a kezdeményezést az, hogy P. Pantone, a vízmeghajtású generátor  technológiájának feltalálója idő közben félelmeitől vezérelve meggondolta magát. Arra hivatkozott, hogy az O.P.A.L. megfosztaná őt 36 évnyi munkája gyümölcsétől azáltal, hogy szabadon hozzáférhetővé tenné a találmányát, illetőleg amiatt is aggódott, hogy a patent megállapodások így semmissé lennének. (Tekintettel azonban a korábbi OPPT kezdeményezésre, és ennek során elért eredményekre – a korábbi patent megállapodások eleve semmisek.)

Brian Kelly és Lisa Harrison, az O.P.A.L. Tour vezetői csapatából többször próbálták meggyőzni arról, hogy a jelenleg pénzügyi gondokkal küzdő feltalálónak a technológia szabad hozzáférése megkönnyíthetné az életét, végül tiszteletben kellett tartani az akaratát.

Mivel az O.P.A.L. Tour messze több egy technológia megismertető körútnál, így az eredeti tervek szerint folytatódott.

A csapat 2013. november 23-24-én Osloba is eljutott, erről bővebben itt, ebben a Facebook csoportban: OPAL - Norway

Megjegyzés:

Bár P. Pantone egyelőre visszalépett attól, hogy a tudását az emberiség rendelkezésére bocsássa, törvényszerű annak az eljövetele, hogy az emberek, alanyi jogon használhassák az Univerzum energiáját.

A UCC alapján, hogyan érvényesítheted a jogaidat?

OPPT - Átláthatóság, igazság, integritás, felelősség, elszámoltathatóság

OP magyar honlap