Hazaárulással vádolt kormánytagok Ausztráliában

Kormánytagok

Az Ausztrál Szövetségi Bíróság hazaárulással vádolja az ausztrál kormány magas rangú tagjait, – beleértve Kevin Rudd miniszterelnököt, Julia Gillard, 2 hónapja menesztett miniszterelnöknőt és Tony Abbott ellenzéki vezetőt.  Az ügyészség Brian William Show vezetésével vádat emelt Rudd és Abbott ellen ugyanúgy, mint az Ausztrál Választási Bizottság ellen, miután a Brit Koronához való hűségesküt megszegték, és az erre való hivatkozást eltávolították az ausztrál törvényekből.

„Mr. Kevin Ruddnak tényleges tudomása volt arról, hogy Koronát és a Monarchiát népszavazás nélkül távolították el, valamint arról, hogy Julia Gillardot és másokat is hazaárulással vádoltak.”

„Az alperes, John Haward, az Ausztrál Nemzetközösségben 2004. január 1-től a jelenlegi dátumig folyamatosan követte el a nemzet biztonsága elleni árulást.”

Mr Shaw azt állítja, hogy a vezető ausztrál politikusok és a bírók követték el és tartották titokban a hazaárulást, ami különösen kapcsolódik a Nyugat-Ausztráliai Monarchiára utaló referencia eltávolításához. Ügyiratában azt állítja, hogy az összes ausztrál születési anyakönyvi kivonatot kötvénybe váltották át, mellyel a globális tőzsdepiacon kereskedtek, ami az Emberkereskedelem egyik formája.

A 147 oldalas vádemelés: (a születési anyakönyvi kivonattal való kereskedés vádja a 120. oldaltól):

http://199.85.215.243/Affidavit_Brian_Shaw_vs_AEC.pdf#sthash.oaPOrSFG.AB...

Forrás: Daily News - New Zealand

A UCC alapján, hogyan érvényesítheted a jogaidat?

OPPT - Átláthatóság, igazság, integritás, felelősség, elszámoltathatóság

OP magyar honlap