UCC 1-308 §

2 tartalom / 0 új
Utolsó bejegyzés
admin
UCC 1-308 §
UCC 1-308 §

Többek figyelmét esetleg elkerülhette, avagy nem kapott kellő hangsúlyt, hogy egy adott szerződés törvényességének tisztázása a UCC 1-308 §-a alapján történik.

Most nyomatékosan jelzem, hogy erre a §-ra érdemes figyelni, fontos ezt megérteni, mert a jogérvényesítés során a hangsúly ezen van.

A pontos, eredeti leírást itt találod: § UCC 1-308

Érdemes bővebben is tájékozódnod a UCC 1-308 § értelméről és jelentőségéről

Google kereső: UCC 1-308

OP magyar honlap: UCC 1-308

 

admin
Hozzászólások utánközlése

A téma a Facebook-on is megosztásra került.

Értékes és tanulságos hozzászólások jelentek meg, amelyeket most változatlan tartalommal utánközlök

Kérdező:

„lefordítottam a google fordítóval de szerződések tisztázására nem találtam konkrét szöveg leírást. valaki tudna felvilágosítást adni. megköszönném!”

Válaszoló:

Nem egyszerű konkrét választ adni, mert nem Amerikában élsz, de mert a magyar állam bejegyzett vállalat, így valamilyen átvitt értelemben az UCC kódex alá esik (vagy azzal hasonuló) a helyi törvényhozása, és a bankok általi kormányzása is, hiszen a mi pénzünket sem mi nyomtatjuk, és az is pont olyan felelőtlenül lett többletre nyomtatva, mint az Usa dollár.

Namármost ahhoz hogy egy ilyen "sablont" rá lehessen húzni a TE esetedre tudni kellene hogy az eseted egybe vág -e ezzel, és hogy lehetne -e nálad érvelni azzal, hogy egy korábbi jogrend szerint te nem vagy vétkes amit felülírt egy később keletkezett UCC kódex amit a világon mindenütt alkalmaznak... és ez a cikkelye kitér arra az összeférhetetlenségre, ami a jogfolytonosságot érinti a régi és új törvények szerint. Tehát akkor tudsz nyerni, ha a perben bizonyítani tudod, hogy az új jogrend általi meg és elítélésed ütközik a régi jogrendel, amiben fel lettél volna mentve ugyanebben az esetben és mert neked az új jogrendel nincs "érvényes szerződésed" sem de a helyzet ettől bonyolultabb és ez a paragrafus csak a kivételre hivatkozik ami alapján egy másik jogrend szerinti tárgyalást kérhetnél...

/például az eljövendő NWO okán, amit minden államra rákényszerítenek csakúgy mint ahogyan a TTIP et is be akarják vezetni, vagy mert például olyan hitelt vettél fel, ami fedezet nélkül nyomtatott pénzen alapszik, tehát nincs valós értéke, illetve úgy fogalmaznék, hogy ha igazságosan elosztjuk úgy, hogy mindenkinél ma Magyarországon van értékes, és értéktelen pénz is egyformán elosztva, akkor a te hiteled saccolom 10%-ban tartalmaz valós értékes fedezettel rendelkező pénzt és 90%-ban játékpénzt... csak ugye így fennál az a vicces helyzet, hogy mihelyst elköltötted az értéktelen pénzt valahol valamiféle értékre tettél szert becsapva azt akitől vásároltál valamit például lakást cserébe 90%-nyi játékpénzt adva, viszont mihelyst nem tudod az értéktelen pénzt visszaadni a banknak kamatostul, holott teneked sincsen otthoni pénznyomdád, máris igényt tartana a Bank jelzálogként valódi értékre cserébe az álltala adott részben értéktelen Forintért (ami persze nem más lenne mint egy közös megegyezésen alapuló értékjelölő egység), csak azért mert TE nem vagy képes azt adni amit ők akarnak/.

Azt többször is olvashattad, máshol is, hogy a hitelszerződések zöme azért is tekinthető semmisnek az adós feleknél, mert nem csak átláthatatlan szövegű de mert a korlátlanul nyomtatott pénznek nincs fedezeti értéke és miután kamatostul kell visszafizetned azt amit kamatként kér a bank valahonnan el kellene venni ahhoz, hogy nálad legyen, és te AZT a pluszt visszaadhasd a banknak. Tehát ha ma Magyarországon mindenki jogosan rendelkezik azzal a pénzzel ami a tulajdonában van (akár a bankban tartja akár a pénztárcájában) akkor honnan fog keletkezni az a kamat, amit át kelle adjál a banknak? Valaki önként lemond róla és neked adja? Ki fogja AZT kinyomtatni? Ha ki is nyomtatja, akkor lesz -e ANNAK ellenértéke, vagy légből kapott nyomtatásról beszélünk ami inflációt von maga után? Lássa be mindenki hogy az a válasz hogy a többlet pénzt (kamatot) többlet munkával lehetne kiváltani az hamis válasz mert a munkádért akkor kapsz pénzt ha azt a munkát valaki igényli és ezáltal fizet neked de nem többletpénzt kapsz hanem valakinek a pénzét így annál a személynél azért mert te kamat okán át adod a banknak kevesebb lesz. Ez pont annyi mintha ő fizette volna ki helyetted te meg éppen mert tehetséges vagy táncoltál, és vagy énekeltél érte vagy rúgtál egy gólt a nemzeti válogatottba. Mindegy ki adja vissza az nem jár meg a banknak mert még nem létezik így eleve pótlásra is szorul ami érték hiányában eleve inflációt szül.

De kanyarodjunk vissza a paragrafushoz.

Ez az "új" UCC kódex hivatott a korábbi törvényeket leváltani és egységesíteni, mert amerika 1938-ban teljesen csődbe ment, és mert minden polgára mára "rabszolga". A jogfolytonosság okán azonban hagytak egy kiskaput így a UCC törvények szerinti intézkedések sérelmezhetők a kiskapura hivatkozva ami visszaállíthatja egyes esetekben a régi törvényeket, amennyiben a bírák nem akarnák elismerni azt, hogy mindenki rabszolga és nincs senkinek választása sem most, sem a későbbi esetleges szigorítások, törvénymódosítások által.

Tehát két dolog van. Vagy eljárnak UCC-n kívül a régi szokás törvények szerint és akár fel is menthetnek mert nem valják be hogy nincs jogod 1938 óta, mert ez a paragrafus kibújót ad és mert ütközik a korábbiakkal, vagy pedig végre valamely bíróságnak ki kellene mondania, hogy nem léteznek régi törvények, csak az a ráderőltetett új amit az uraid parancsoltak, és követelnek meg.

Ha tehát a bíró csőbe van húzva és kénytelen lenne elismernie azt, hogyha kimondaná azt, hogy mind rabszolgák vagyunk, akkor ezzel megszegné az 1938-ban tett halgatólagos eskűt, érvénytelenné tenne szinte minden azóta elhangzott tárgyalási eredményt, kiváltana ezzel egy olyan lavinát amiben a sajtó azzal lenne tele, hogy egy bíróság nem engedett a "vádlottnak" szabad utat, akkor ez olyannyira megrengethetné az embereket a szabadság jogaikban és érzetükben, hogy a rabszolgák (akik valójában most is rabszolgák csak tudatlan zombirabszolgák), vissza akarnák kapni a szabadságukat, és nem játszani tovább ezt a VIRTUÁLIS játékot, amit életnek nevezünk még.

Egy konkrét példát olvashatsz itt is, de hogy neked a te esetedben hogy kellene érvelned, arra nem adhat mindenki neked tanácsot, hiszen ha nem sikerült a pered, akkor kit fogsz hibáztatni egy olyan tanácsért amivel akár JÓL is érveltél volna de sikertelenül zajlott? A magánvéleményem még az is, hogy a mai Magyar jogi állam nem jogfolytonos, és a nevünkben hozott nemzetközi döntések sem azok. Azon ugyan lehetne vitatkozni, hogy mit nevezhetünk a mai igazi Magyar jognak, például arany bullát vagy a 70-es években is használt jogot, de az biztos hogy nem azt ami most van... a Mi esetünk eképpen szinte egybevág az Amerikaival és mert még nem beszélhetünk egységes bolygónyi törvényekről, így A REGIONÁLIS TÖRVÉNYHOZÁS HA OLYAN RENDELKEZÉSRE ÁLL ALKALMAZANDÓ. Csak meg kell találni azt a pontot, ahol semmissé tehető az új jogrend, ami a régit hivatott leváltani, és arra hivatkozni, hogy ez nem a nép akaratával egyetemlegesen hozott, és a nép érdekeit szolgáló tehát érvénytelen. A példáért hogyan alkalmazzák odaát a kibúvót (tehát a308-as paragrafust) olvasd el ezt: http://op.harmoniaban.org/ucc-kapcsolat

Kiegészítés, az OP magyar weboldalán is olvasható tehát nem egy oldalnyi szövegről van itt szó !!! A UCC (Uniform Commercial Code – Egységes Kereskedelmi Kódex, vagy: Egységes Kereskedelmi Törvénykönyv) az egész Földön, minden kereskedelmi ügyletre érvényes jogrendszer, – amely kevéssé ismert az átlagember számára. A magyarokra is vonatkozó érvényesség megértése alapvetően fontos, ezért A UCC érvényessége oldalon fejtettük ki bővebben, – ezzel kezdd a tájékozódást. Javasolt, hogy a UCC rovat összes tartalmát ismerd meg, mielőtt továbblépsz. A rovatból elengedhetetlenül fontos ennek az írásnak az ismerete: A UCC kapcsolat még több infó itt: http://op.harmoniaban.org/ucc-jogervenyesites

A UCC alapján, hogyan érvényesítheted a jogaidat?

OPPT - Átláthatóság, igazság, integritás, felelősség, elszámoltathatóság

OP magyar honlap