Tartozom az oldal olvasóinak, hogy a megkezdett történeteket befejezzem

1 tartalom / 0 új
admin
Tartozom az oldal olvasóinak, hogy a megkezdett történeteket befejezzem

Emlékeztetőül:

  • 1db CIB hitelkártya,

  • 2db Cetelem hitelkártya és egy

  • Provident állítólagos kölcsön kapcsán kezdtem el a UCC szerinti jogérvényesítést.

Lásd: Állítólagos CETELEM BANK, állítólagos CIB BANK, állítólagos PROVIDENT pénzintézet

Az állítólagos CIB Bank hosszú levelezés után 2014. 05. 28.-i dátummal engedményezett az Intrum Justitia nevű állítólagos követeléskezelő cégnek. Természetesen az általuk küldött válasznyomtatványt nem töltöttem ki és nem küldtem vissza. Ha ezt megteszem, akkor azzal elismerem a követelésüket. Továbbra is a megkezdett úton haladva, UCC jogérvényesítést folytattam. Megküldtem a Tisztázás kérést, amit az állítólagos CIB Banknak még 2013.07.30.-án küldtem meg és azóta sem kaptam meg az abban kért dokumentumokat. Valamint a levélírónak Udvarias Értesítést küldtem. Elindult a levelezgetés. Míg egy napon, az állítólagos Intrum Justitia Baltás nevű állítólagos ügyvédi irodájától kaptam egy szép levelet, amiben szigorúan felszólítanak, hogy 3 napon belül fizessem be egyösszegben az állítólagos követelésüket. Így természetesen dr. Baltás Dániel Balázs állítólagos ügyvéd is kapott egy Udvarias Értesítést.

Ezután folytatódott az Intrum Justitia nevű, állítólagos Követeléskezelő állítólagos munkatársaival a levelezés.

2017.12.27.-én megkaptam a MOKK-os levelet. Természetesen ellentmondtam, de a UCC törvények értelmében dr. Baltás Dániel Balázs állítólagos ügyvédnek, aki a felperest képviselte.

A bírósági eljárástól elállt az állítólagos Intrum Justitia.

Az ügy 2018.02.28.-án jogerőre emelkedett.

Az állítólagos Cetelem hitelkártyákkal kapcsolatos UCC jogérvényesítés a következőképpen végződött

2013. decemberében az állítólagos Cetelem megbízta az állítólagos Intrum Justitiát az állítólagos követelésük behajtásával. Most is megküldtem az Udvarias Értesítést és a 2013.07.30.-án az állítólagos Cetelemnek elküldött Tisztázás kérést. Ezt a megbízást 2014.02.20.-án a megbízó kérésére lezárták.

2014. júliusában az állítólagos Cetelem engedményezett az állítólagos Intrum Justitiának. Így folytatódott a levelezés az állítólagos követeléskezelővel. Még személyesen is megkerestek, de akkor sem tudták igazolni, hogy az állítólagos követelésük valós követelés.

Állítólagos Intrum Justitia állítólagos Baltás ügyvédi irodája 2015.03.06.-án küldött felszólítást, hogy egy összegben 3 napon belül fizessem be az állítólagos tartozásomat. dr. Baltás Dániel Balázs állítólagos ügyvéd, mindkét témában egy-egy Udvarias Értesítést kapott tőlem. Ismételten kértem, hogy a 2013.07.30.-án az állítólagos Cetelem banknak megküldött Tisztázás kérésemben megjelölt dokumentumokat küldje meg nekem. Nem kaptam választ az állítólagos ügyvédtől.

Így tehát folytatódott a levelezés az állítólagos Intrum Justitia állítólagos munkatársaival.

2017.12.05.-én megkaptam a MOKK-os leveleket a két állítólagos követeléssel kapcsolatban. Most is a UCC szerinti ellentmondást küldtem el dr. Baltás Dániel Balázs állítólagos ügyvédnek, aki a felperes Intrum Justitiát képviselte.

2018.01.25.-én kaptam az állítólagos bíróságtól levelet, miszerint az állítólagos Intrum Justitia elállt a pertől. A végzés 2018.03.03.-án jogerőre emelkedett.

Providentnek is 2013.07.30.-án küldtem el az állítólagos kölcsönnel kapcsolatos Tisztázás kérést. Az állítólagos Provident sem tudta igazolni az állítólagos kölcsön eredetét. Hosszas levelezés kezdődött. A leveleiket nem írták alá, így Udvarias Értesítéseket azoknak az állítólagos munkatársaknak tudtam írni, akik telefonon zaklattak. Így, egy idő után már nem hívtak telefonon, csak a név nélküli leveleket küldözgették. Úgy tűnik, az állítólagos Provident állítólagos munkatársai sem vállalták fel a levelükben foglalt követelést.

Néha-néha kiközvetítettek (nem engedményeztek), az állítólagos Intrum Justitiának, akikkel szintén levelezést folytattam a UCC törvények szerint. Ez így folytatódott 2018.05.18.-ig, amikor is az utolsó levelet megkaptam ebben az ügyletben. Az állítólagos Intrum Justitia küldte. Arról tájékoztat, hogy mivel az állítólagos ügyet megbízásos alapon kezelik, egyeztetést kezdeményeztek az állítólagos Providenttel. A panaszkivizsgálás idejére az ügy kezelését a Bank kérésére felfüggesztik.

Ez volt az utolsó levél ebben a tárgyban.

Úgy gondolom, hogy sikeresnek könyvelhetem el a jogérvényesítéseimet.

Nem volt rövid az út, de megérte!

Mindenki, aki ezt az utat választja, legyen következetes, és kitartó. Persze, nagyon fontos az ismeret, mert csak akkor tudsz hinni magadban és a UCC jogérvényesítésben.

Ezen a honlapon minden információt megtalálsz, tedd magadévá!

Kívánom, hogy egyre többen ébredjenek fel és szabaduljanak meg a pénzügyi rabszolgaságból. Senkire nem várhatsz, magadnak kell kiállnod magadért.

Mindenkinek sok sikert kívánok!

UCC 1-308§ „További kötelezettségek nélkül minden jogomat fenntartom”

Barátsággal:
Kálinger Mária

A UCC alapján, hogyan érvényesítheted a jogaidat?

OPPT - Átláthatóság, igazság, integritás, felelősség, elszámoltathatóság

OP magyar honlap