Nyilatkozat az Abszolút Szabadságról

Szabad vagyok!

Ezt a nyilatkozatot Ömagadnak teszed. Egyszerűen kijelentve, leírva (javallott magadnak aláírás után hangosan felolvasni) fel fogod ismerni, hogy megváltozik a nézőpontod önmagaddal és a világban betöltött szerepeddel kapcsolatban.

Még egyszer leírjuk, teljesen önkéntes a dolog, ha akarod, csatlakozol a világszerte egyre több, hasonlóan cselekvő embertársadhoz...

Képben kifejezve:

Sokan beszámolnak élményeikről, felismeréseikről azzal kapcsolatban, milyen érzés volt rátalálni szabad önmagukra. Alább találod a nyilatkozat fordítását. Nem könnyű nyelvezetű, de okkal ilyen.

Megjegyzés: Az I-UV honlapján volt megtalálható a Nyilatkozat az Abszolút Szabadságról (Declaration of Absolute Freedom) „formanyomtatványa”, amely már nem elérhető, a nyilatkozat magyar nyelvű változatát alább, csatolt fájlként találod meg.

Hozzászólások

Kedves Embertársam,
aki olvasod ezt az oldalt!
Örömmel tudatom veled, hogy 2013. július 26-án 18.51-kor kinyilatkoztattam magamnak és a Teljes Univerzumnak az Abszolút és visszavonhatatlan, örök Szabadságomat!:))
Köszönetemet fejezem ki az OPPT minden tagjának, hogy elvégezték ezt a munkát és lehetővé tették ezt mindannyiunk számára!:)
Köszönetemet fejezem ki az OP magyar szerkesztőinek, fordítóinak, hogy segítettek legyőzni a nyelvi akadályokat és lehetővé tették a számomra (is) a
Teljes Szabadság deklarálását!
Biztatlak Téged is, Drága Embertársam, hogy juss el eddig a döntésig és cselekedjünk együtt ennek a szabadságnak a gyakorlatban történő megvalósítása érdekében!:))
Üdvözlettel és barátsággal: Stieb Gábor

A UCC alapján, hogyan érvényesítheted a jogaidat?

OPPT - Átláthatóság, igazság, integritás, felelősség, elszámoltathatóság

OP magyar honlap