Az OPPT és az OP helyes megismerése

Az OPPT helyes megismerése

Az OP magyar honlap szerkesztői tisztában vannak azzal, hogy az itt közzétett információk sokakban nagyon erős kételyeket ébresztettek, amely teljesen normális jelenség, ezért ebben a cikkben, kitérünk a hitelesség és a helyes megismerés kérdésére.

Az első és a legfontosabb jelzés: a szerkesztők a Felelősségvállalási nyilatkozat oldalon tették közzé, hogy a honlapon található információk hitelesek.

Tudjuk, hogy a leírtak megértése nem egyszerű és igen jelentős fáradozást igényel, amely folyamatosan kell, hogy történjen, épp ezért tiszteletben tartjuk a megismerés folyamatát. Mindenesetre azt javasoljuk, hogy kellő időt és energiát fordíts a honlap összes tartalmának tanulmányozására.

Ha új vagy a témában, vagy csak nagyon kevés időt szánsz a megismerésre, akkor javasoljuk, hogy ezt a tényt mindenképpen ismerd meg:

Tájékoztató a bankok, „kormányok” és a vállaltok felszámolásárólTájékoztató a bankok, „kormányok” és a vállalatok felszámolásáról

Ebben a kérdésben azt ajánljuk, hogy ha tudsz angolul, akkor tanulmányozd az eredeti, angol nyelven közzétett dokumentumokat.

 

A „hiszem, vagy nem hiszem” kérdéséről

Ennek eldöntése a tiéd!  Azt javasoljuk, hogy soha, semmiben ne higgy vakon! – mindennek alaposan járj utána, mindent, a lehető legalaposabban ellenőrizz.

A honlap szerkesztői tényeket tesznek közzé, információkat közölnek, amelyekkel te azt kezdesz, amit csak akarsz...

Megjegyzés: a szerkesztők tudatában vannak annak, hogy egyes, háttérben működő erők (az OPPT írásaiban őket gyakran csak ptw-nek, /powers that were/, „egykori hatalmat gyakorlók”-nak nevezik) rendkívül hosszú időn át, különféle társadalmi, politikai, gazdasági és media-rendszerekkel, milyen módon manipulálták az emberiséget, hogyan fosztották meg a szabad gondolkozás és a cselekvés lehetőségétől, hogyan tették az emberiséget szellemi és anyagi rabszolgává. Manapság általános jelenség a kételkedés a jó hírekkel szemben, miközben a rossz hírekre azonnal rácsapunk, úgyhogy a kételkedés joga mindenki számára megadatott, éljetek vele, mint ahogy a véleménynyilvánítás jogával is.

A tények cáfolata és a magánvélemeny hangoztatása azonban két teljesen különböző dolog. Idézet a Forelclosure Flyerből (tájékoztató a bankok és kormányok felszámolásáról):

„Bármilyen vita, hiba vagy valótlanság felmerülése esetén, készítse el ÉS nyújtsa be eskü alatt tett CÁFOLATI NYILATKOZATÁT a megfelelően igazolt, felesküdött és REGISZTRÁLT OPPT TÉNYEK DEKLARÁCIÓJA ellenében, pontról pontra, részleteiben, konkrétumokkal, jogi és erkölcsi felelőssége tudatában, a hamis tanúvallomás büntethetőségének terhével, továbbá azzal, hogy az állításai igazak és pontosak, és lássa el aláírásával a dokumentumot.”

Szabadulás a rabszolgasorból

Az OPPT hatalmas lépést tett az emberiség rabszolgasorból való felszabadításának ügyében, ám a teljes szabadság kivívása személyes ügy, és felelősséggel jár. Az anyagi, függőségi szabadság csak az első lépés az úton, és mi azért dolgozunk ezen a honlapon, hogy az első lépéseket megértsd és megtehesd, – ennél többet nem tehetünk érted. Önmagadat, hogy mi VAGY igazán, hogy mit TESZEL szívből, ha bármi lehetsz és bármit tehetsz, neked kell megtalálnod.

A döntés lehetősége, joga és felelőssége immár a tiéd. 

Dönts szabadon! – Mi szabad és boldog életet kívánunk neked!

Rovat: 

A UCC alapján, hogyan érvényesítheted a jogaidat?

OPPT - Átláthatóság, igazság, integritás, felelősség, elszámoltathatóság

OP magyar honlap